Årsberetning: Mennesker med handicap kan bidrage mere

Så er Det Centrale Handicapråds årsberetning 2012-2013 på gaden.

Vi har lavet årsberetningen som en hjemmeside, men du kan også læse en flot layoutet PDF af beretningen, et resumé for alle og som noget helt nyt er der en tegnsprogsversion af beretningen.Forsiden på DCH's pamflet om årsberetningen. Link til selve pamfletten i PDF-format.

Der er over en million med handicap i Danmark. Dem har vi ikke råd til at undvære. Vi giver vores bud på, hvordan vi får råd til medborgerskab for alle i årsberetningen.

 

  • Vi rådgiver regeringen, Folketinget og myndighederne om handicap. I år har vi givet Socialministeriet en hånd med regeringens store handicaphandlingsplan. Vi foreslår blandt andet, at regeringen sætter mål for handicapområdet. Læs hvorfor.ƒƒ
  • Vi har taget temperaturen på medborgerskab for mennesker med handicap. Hvor mange med handicap stemmer for eksempel til folketingsvalg? Se de overraskende tal.
  • Vi har holdt en stor konference om medborgerskab for mennesker med handicap. Her diskuterede en lang række politikere, eksperter og mennesker med handicap, hvordan vi styrker medborgerskabet for mennesker med handicap. Læs nogle af de interessante perspektiver fra dagen.ƒƒ

Læs hele årsberetningen her: http://www.dch.dk/aarsberetning2012-2013

    Torsdag, 21 november, 2013