Nyt netværk for kommunale handicapråd

Billede fra netværksmøde for kommunale handicapråd i Vejen. Handicaprådsmedlemmerne sidder ved borde i en stor sal. Hen over billedet står teksten "Netvæk for kommunale handicapråd". I højre hjørne er Det Centale Handicapråds logo

Det Centrale Handicapråd har oprettet et Netværk for Kommunale Handicapråd. Det er en Facebook-gruppe, der kun er for medlemmer af kommunale handicapråd.

Her har medlemmer af kommunale handicapråd mulighed for ganske uformelt at netværke og sparre med hinanden på tværs af rådene. Gruppen giver rum til at debattere og blive inspireret, nu da Socialstyrelsens online netværk for handicapråd er lukket. Gruppen giver også en unik mulighed for gensidig dialog mellem medlemmer af de kommunale handicapråd og Det Centrale Handicapråd.

De kommunale handicapråd gør en stor forskel for mennesker med handicap i den enkelte kommune. Og der er gode muligheder i, at rådende kan gøre hinanden stærkere!
Mange kommunale handicapråd netop er blevet sammensat på ny. Derfor er det særligt vigtigt, at de kan lærer af hinanden. Men det er også vigtigt, at Det Centale Handicapråd kan lære af de lokale erfaringer. 
 

Kom med i netværket

Hvis du er medlem af et kommunalt handicapråd, og har en profil på facebook, kan du komme med i netværket.
Tryk her! Og bliv medlem af Netværk for Kommunale Handicapråd

Husk at trykke på ”Bliv medlem af gruppe”, når du er inde på Facebook. Du vil herefter modtage et spørgsmål om hvilket kommunalt handicapråd, du er en del af. Når du har svaret på spørgsmålet, vil du blive godkendt af en af gruppens administratorer.  

Vi ved, at det ikke er alle, der har Facebook. Vi har alligevel valgt at bruge Facebook til at lave gruppen, fordi det er et medie mange bruger, og det giver en mere uformel dialog.
Man kan ikke se opslagene i gruppen, medmindre man er med i gruppen.  Man kan kun blive medlem af gruppen, hvis man er medlem af et kommunalt handicapråd. 

Torsdag, 7 juni, 2018