Ulrik Wilbek nyt medlem af Det Centrale Handicapråd

Kommunernes Landsforening (KL) har netop udpeget Ulrik Wilbek som medlem af Det Centrale Handicapråd.

Ved siden af sit nye hverv som medlem af handicaprådet er Ulrik Wilbek Venstre-borgmester i Viborg. Han er dog bedst kendt fra sin tid som landstræner for håndboldlandsholdet; både herre- og kvinde-holdet.
Det nye rådsmedlem understreger dog, at det primært er hans erfaringer fra politikkens og ikke sportens verden, der vil komme i spil i rådets arbejde
”Jeg har heldigvis en del erfaringer på området, da jeg tidligere har været socialudvalgsformand” siger Ulrik Wilbek

Håb og ambitioner

Ulrik Wilbek er en garvet herre, når det kommer til at drømme stort og føre projekter ud i livet. Det har han både vist i sin sportskarriere og i sit politiske virke. Han lægger derfor heller ikke fingre imellem, når emnet falder på håb og ønsker for Det Centrale Handicapråd:
” Min forhåbning er, at jeg i samarbejde med Handicaprådet og KL`s socialudvalg kan forbedre forholdene for handicaporganisationerne, der repræsenterer en kæmpe forskellighed og derfor også forskellige behov”, fortæller Ulrik Wilbek.
Ulrik Wilbek ser frem til at lære nyt, og tage del i Det Centrale Handicapråds arbejde:
”Jeg glæder mig først og fremmest til at komme tættere på, hvordan handicaporganisationerne oplever betingelserne i kommunerne,” slutter han.

 

 

Tirsdag, 22 maj, 2018